Skip links

Våra Tjänster

Vi erbjuder en rad professionella tjänster för att hjälpa dig att hantera dina tekniska behov och utmaningar i dagens digitala samhälle

VÅRA HUVUDTJÄNSTER

Vårt mål är att göra det enkelt för dig att få den hjälp och support du behöver. Vi löser eventuella problem du stöter på och ser till att du sparat tid, pengar & värdefull energi.
Är det något du vill veta om våra medlemskap och priser? Vi kan anpassa en lösning som passar dina behov.

vi hanterar all typ av teknik

Teknisk Support & Hjälp

vi sköter all kommunikation

Förhandlingar & Avtalshantering

Komplett Säkerhetspaket

Säkerhet & Försäkring

Vi är experter på inköp

Köpråd & Vägledning

Fullt paket för alla företag

Företag & Skräddarsytt

Hur kan vi hjälpa dig?

Teknisk Support & Hjälp

Vi hjälper, optimerar, utbildar och förenklar inom TV, BB, mobiltelefoni, datorer, tablets, routers, skrivare & massa annat.

Avtal & Förhandling

Avtal & Förhandling

Våra experter med omfattande kunskap hjälper dig att uppnå de bästa villkoren och priserna. Vi hanterar också reklamationer & uppsägningar.

ID-Skydd & Försäkring

Ett fulländat säkerhetspaket som inkluderar kompensation & stöd vid de fall där man blir utsatt. Vi har en komplett lösning för våra medlemmar som ger den trygghet som är viktig i dagens digitala samhälle.

Köpråd & Vägledning

Vi hjälper dig att göra välgrundade beslut som är i linje med dina behov och budget, utan kostsamma köp eller produkter som inte passar dig. Vad du än söker så hittar du det enklare med oss.

TEKNIKNISSARNA I SIFFROR

+40 års

ACKUMULERAD ERFARENHET INOM TELEKOM & TEKNIKBRANCHEN

+600

ANTAL AVTAL FÖRHANDLADE I ÅR FÖR VÅRA MEDLEMMAR & VÄNNER

31%

SNITTBESPARINGEN VI FÖRHANDLAR FRAM ÅT DIG SOM MEDLEM

99%

ANTALET NÖJDA KUNDER HITTILLS I ÅR 2023

VAD INGÅR I TEKNISK SUPPORT?

Vi erbjuder omfattande teknisk support som täcker alla dina enheter, oavsett om det är din dator, mobil, TV eller något annat. Men vi går längre än så. Vi tar hand om hela processen åt dig när du har problem med dina tjänster, så att du slipper telefonköer och krångliga felanmälningar. Vi ringer ut, vi står i kö, och vi ser till att ditt ärende följs upp noggrant och löses så snabbt som möjligt med kompensation för förlorad tjänst.

― Läs mer
EXKLUSIV TJÄNST

VAD MENAR VI NÄR VI GARANTERAR ATT DU SPARAR PENGAR?

Vårt team är experter inom förhandlingar och avtalshantering. Vi tar hand om all kommunikation åt dig, från att förhandla fram förmånliga villkor till att säkerställa att du får de bästa priserna från dina nuvarande leverantörer. Vår garanti innebär att vi inte kan ta betalt för vårt medlemskap om inte vi kan spara dig pengar.

― Läs mer

VAD INNEBÄR SVERIGES MEST OMFATTANDE ID-SKYDD OCH FÖRSÄKRING?

Sveriges mest omfattande ID-skydd och försäkring är den mest heltäckande säkerhetslösningen som vi erbjuder. Den omfattar skydd för din personliga information, inklusive ditt ID och känsliga data, från potentiella hot som ID-kapning, dataintrång och bedrägeri. Dessutom ingår en omfattande försäkring som skyddar dig ekonomiskt om du skulle drabbas av skada eller förlust till följd av digitala problem eller brott.

― Läs mer
123 thumbs up

VARFÖR BORDE DU ALLTID RÅDGÖRA MED OSS INNAN DU INGÅR I ETT AVTAL ELLER SKA KÖPA NYTT?

Att rådgöra med oss innan du tecknar nya avtal eller gör nya inköp är en klok strategi för flera viktiga skäl. För det första har vi expertis inom området och kan hjälpa dig att göra välgrundade beslut som är i linje med dina behov och budget. Genom att använda vår tjänst kan du undvika att hamna i kostsamma avtal eller köpa teknik som inte passar dig. Vi arbetar för dig som kund, inte för leverantörerna.

― läs mer

Hurjobbar vi?

Vi håller det ganska enkelt, vi börjar med att hjälpa dig med dina problem och förhandla fram bättre priser på dina nuvarande avtal så du får en garanterad besparing t.o.m. efter våra medlemspriser.

Sammarbetspartners

Våra samarbetspartners är nyckelfaktorer för vår framgång och kvalitetstjänster. Genom att etablera starka band med pålitliga samarbetspartners kan vi säkerställa att våra kunder får de bästa erbjudandena och den högsta servicenivån. En av våra viktiga samarbetspartners är MYSAFETY, som erbjuder det främsta ID-skyddet och omfattande försäkringar. Genom dessa partnerskap kan vi erbjuda unika och förmånliga tjänster, vilket stärker vår affärsmodell och möjliggör för oss att leverera pålitlig support och fördelaktiga avtal till våra kunder.

Medleskap hos oss innebär en garanterad besparing för dig.