Skip links

På TeknikNissarna strävar vi efter att erbjuda en pålitlig och smidig IT-upplevelse för ert företag. Med vår djupa tekniska expertis och omfattande erfarenhet fokuserar vi på att säkerställa att era system fungerar sömlöst och effektivt. Vårt mål är att minimera risken för avbrott i er verksamhet genom proaktiv övervakning och snabb respons på eventuella tekniska utmaningar.

NÄTVERK & MOLNTJÄNSTER

Med våra NÄTVERK & MOLNTJÄNSTER får ni en pålitlig och säker IT-miljö som möjliggör smidig samarbete och tillgång till era data var som helst och när som helst. Låt oss hjälpa er att ta ert företag till nästa nivå genom att maximera fördelarna med moderna nätverk och molntjänster.

ONLINE ARBETSPLATS

Vi erbjuder en modern och flexibel lösning för företag och organisationer som vill ta sin verksamhet till nästa nivå. Med våra online arbetsplats tjänster kan ni skapa en innovativ och effektiv arbetsmiljö som främjar produktivitet, samarbete och tillväxt. Arbeta var som helst och när som helst.

SÄKERHET & BACKUP

Med våra avancerade säkerhetslösningar kan ni vara trygga med att er data och er IT-infrastruktur är i säkra händer. Vi implementerar och övervakar kontinuerligt säkerhetsåtgärder för att förebygga och upptäcka hot i realtid. Genom brandväggar, antivirusprogram och IDS håller vi potentiella hot borta.

WEB-PAKET + SEO

Välkommen till en unik webbplatsupplevelse med TeknikNissarna . När du väljer att bygga din hemsida med oss öppnar du dörren till oöverträffad teknisk support och hjälp genom hela processen. Hos oss får du en teknisk partner som är engagerad i din framgång. Vi erbjuder fri support för att säkerställa att din webbplats alltid är i toppform.

SUPPORT & RÅDGIVNING

Vår dedikerade support och rådgivning hos TeknikNissarna sträcker sig bortom det vanliga – vi är din pålitliga partner för tekniska bekymmer och strategisk vägledning. När du stöter på utmaningar inom teknik, avtal eller kommunikation finns vårt kompetenta supportteam redo att guida dig genom lösningar. 

MARKNADSFÖRING

På TeknikNissarna förstår vi vikten av att synas och växa online. Genom vår strategiska marknadsföring, SEO och sociala mediekampanjer strävar vi efter att öka din synlighet och nå ut till en bredare publik. Med fokus på sökmotoroptimering (SEO) jobbar vi aktivt för att förbättra din webbplatsens rangordning på sökmotorer. 

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR FÖR DITT FÖRETAG. BILLIGT, SNABBT & ENKELT.

Med TeknikNissarnas som IT-partner får du känslan av att tekniken på kontoret bara rullar. Inga kostsamma driftstoppar, ingen onödig huvudvärk om något oväntat händer, och framförallt känslan av att ni förstår vad ni betalar för.

Våra säkerhet och backupsystemtjänster på TeknikNissarna är utformade för att skydda er verksamhet och era värdefulla data från cyberhot och oönskade händelser. Vi förstår vikten av att säkerställa att er information är trygg och tillgänglig när ni behöver den.

 

Vi erbjuder även backupsystemtjänster som säkerställer att er data är säker och återställningsbar vid behov. Med regelbundna backups och redundant lagring i molnet, garanterar vi att ni kan återställa era viktiga filer och system om något oförutsett skulle inträffa. Det ger er en extra trygghet och möjligheten att snabbt återgå till normal drift efter en eventuell incident.

Förutom att skydda er verksamhet mot externa hot, hjälper vi er också med att utbilda era medarbetare om säkerhetsmedvetenhet och bästa praxis. Genom att öka medvetenheten om cyberhot och hur man hanterar dem, kan vi minska risken för säkerhetsincidenter som kan hota er verksamhet.

Vi strävar efter att erbjuda anpassade säkerhets- och backupsystemtjänster som passar era specifika behov och budget. Oavsett om ni är ett mindre företag eller en större organisation, kan vi skräddarsy en lösning som ger er den säkerhet och trygghet ni behöver.

Låt oss på TeknikNissarna hjälpa er att skydda er verksamhet och era värdefulla data. Kontakta oss idag för att ta reda på hur våra säkerhet och backupsystemtjänster kan stärka er IT-infrastruktur och ge er den säkerhet ni förtjänar.

TeknikNissarnas online arbetsplats tjänster - en modern och flexibel lösning för företag och organisationer som vill ta sin verksamhet till nästa nivå. Med våra online arbetsplats tjänster kan ni skapa en innovativ och effektiv arbetsmiljö som främjar produktivitet, samarbete och tillväxt.

Vår online arbetsplats erbjuder er medarbetare möjligheten att arbeta var som helst och när som helst. Genom att utnyttja den senaste teknologin och digitala verktyg kan de enkelt komma åt arbetsrelaterade dokument, programvaror och verktyg via molnet. Oavsett om de befinner sig på kontoret, hemma eller på resande fot, har de alltid tillgång till de resurser de behöver för att utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt.

Kommunikation och samarbete underlättas av våra online plattformar och verktyg. Genom chattverktyg, videokonferenser och delade arbetsytor kan era medarbetare hålla kontakten, dela idéer och samarbeta smidigt, oavsett var de befinner sig. Detta främjar effektivitet och minskar onödiga möten, vilket sparar tid och ökar produktiviteten.

Vi förstår vikten av säkerhet och integritet för er verksamhet. Därför använder vi avancerade säkerhetslösningar och molntjänster för att skydda er data och information. Ni kan vara trygga med att er information är säker och skyddad från obehörig åtkomst.

Våra online arbetsplats tjänster är skalbara och anpassningsbara för att möta era unika behov. Oavsett om ni är ett litet företag eller en större organisation kan vi skräddarsy en lösning som passar er verksamhet och budget.

Låt TeknikNissarna bli er pålitliga partner för online arbetsplats tjänster. Vi strävar efter att ge er en smidig och pålitlig arbetsmiljö som främjar tillväxt och framgång för er verksamhet. Kontakta oss idag för att ta reda på hur våra online arbetsplats tjänster kan hjälpa er att effektivisera er verksamhet och ta er till nästa nivå!

Våra NÄTVERK & MOLNTJÄNSTER är utformade för att ge er en sömlös och effektiv anslutning samt säker datahantering i molnet. Vi erbjuder skräddarsydda nätverkslösningar som optimerar er digitala infrastruktur och ger högsta möjliga prestanda.

Med vår expertis och erfarenhet kan ni vara trygga med att era nätverk byggs, optimeras och underhålls på bästa sätt för att möta era unika behov. Vi säkerställer att er verksamhet har en stabil och pålitlig anslutning för att kunna hantera dagens krav på snabb kommunikation och dataöverföring.

Våra molntjänster möjliggör för er att dra nytta av den senaste teknologin utan att behöva investera i egen infrastruktur. Vi hjälper er att migrera och hantera era applikationer och data i molnet, vilket ger er flexibilitet, skalbarhet och kostnadseffektivitet.

Vad tycker våra företagskunder?

TeknikNissarnas molntjänster har revolutionerat vår företagsinfrastruktur. Enastående support gör TeknikNissarna till vår förstahandsval för flera olika tjänster.

Spånga BilService

Vi har haft förmånen att arbeta med TeknikNissarna för våra webpaket. Deras kreativitet och tekniska kompetens har gett våra kunder imponerande och responsiva webbplatser. Samarbetet har varit smidigt, och deras support är ovärderlig.

YellowFox Media

TeknikNissarna har varit en nyckelspelare i vår digitala marknadsföring. Deras strategier har förbättrat vår synlighet och engagemang på sociala medier. Supporten är snabb och tillmötesgående. En pålitlig partner

SkandiSpan S.L

Våra Webbpaket: Skräddarsydda lösningar för företag

BAS HEMSIDA PAKET
6 500 KR

Skapa en imponerande digital närvaro för ditt företag med vårt bästsäljare hemsidapaket

 Paketet inkluderar

 • Fast Pris: Inga dolda kostnader, allt inkluderat till ett fast pris.
 • Professionella Webbdesigners: Ett team av erfarna designers skapar en unik och anpassad design för din webbplats.
 • 8-12 Undersidor eller One Page: Flexibilitet för att anpassa antalet sidor efter ditt företags behov.
 • Upp till 15 timmars design: Dedikerad tid för att säkerställa högkvalitativ design.
 • Egen Domän: Skapa en professionell identitet med din egen domän.
 • Webbhotell: Vi hanterar och sätter upp webbhotell för en smidig närvaro på nätet.
 • WordPress Hemsida: Användarvänlig plattform för enkelt underhåll och uppdateringar.
 • Mobilanpassad: Erbjud en responsiv design för optimal visning på olika enheter.
 • E-mail Konton: Skapa anpassade e-postkonton för professionell kommunikation.
 • Unik Design: Skräddarsydd design för att matcha ditt företags varumärke.
 • Kartor: Integrera kartfunktioner för att enkelt visa din plats.
 • Sökordsoptimerad: Optimera innehållet för att förbättra synligheten på sökmotorer.
 • Bildspel & Slider: Dynamiska visuella element för att engagera besökare.
 • Koppling Social Media: Integrera sömlöst med dina sociala medieplattformar.
 • Kontaktformulär: Smidig kommunikation med besökare.
 • Strategisk Design: Designen är anpassad för att uppfylla dina affärsmål.
 • Koppla Google Analytics: Få insikter och statistik för din webbplatsprestanda.

PREMIUM HEMSIDA PAKET
10 500 KR

Skapa en framgångsrik digital närvaro och attrahera kunder med vårt Premium hemsidapaket.   

Detta  paket inkluderar

 • Från Pris: Transparent prissättning med möjlighet till anpassning baserat på dina behov.
 • Nöjd kundgaranti: Vi strävar efter att uppfylla dina förväntningar och garanterar din nöjdhet.
 • Lönsam Säljande Design: Design som fokuserar på konverteringar och ökar lönsamheten.
 • Marknadsföringsplan: En plan för att marknadsföra din webbplats och dra nytta av digitala strategier.
 • Egen Domän + Strategi: Skapa en stark onlineidentitet med en dedikerad domän och strategi.
 • Webbhotell, SSL + Hastighet: Optimal prestanda och säkerhet med webbhotell, SSL och snabba laddningstider.
 • 15+ Undersidor: Flexibilitet att skapa omfattande innehåll och sidor.
 • Mobilanpassad Avancerad: En avancerad mobilanpassning för att ge besökare en sömlös upplevelse.
 • E-mail Konton: Professionella e-postkonton för effektiv kommunikation.
 • Unik & Avancerad Design: Skräddarsydd design som framhäver din unika varumärkesidentitet.
 • Google Maps: Integrera kartfunktioner för att enkelt visa din plats.
 • Utveckling av Grafik: Avancerad grafisk utveckling för att förstärka visuell appell.
 • Sökordsoptimerad +: Optimera innehållet för sökmotorer och förbättra synligheten online.
 • Statistik Analytics & Hotjar: Använd avancerade verktyg för att analysera webbplatsens prestanda och besökarnas beteende.
 • Avancerat Bildspel & Slider: Dynamiska visuella element för att engagera och imponera på besökare.
 • Integration Sociala Medier: Anslut och dela innehåll smidigt över olika sociala medieplattformar.
 • Avancerade Kontaktformulär: Målinriktade kontaktformulär för ökad användarinteraktion.
 • E-handel & Webbutik: Skapa en komplett e-handelslösning för att sälja produkter online.
 • Digital Strategi: Implementera en digital strategi för att maximera onlineeffektiviteten.

SKRÄDDARSYDDA PAKET
-

Vi erbjuder en komplett lösning med en nöjd kundgaranti och dedikerade webbdesigners för att uppfylla dina behov.

 • Du väljer själv baserat på dina behov.
 • Nöjd kundgaranti: Vi strävar efter att uppfylla dina förväntningar och garanterar din nöjdhet.