Skip links

VARFÖR BLI MEDLEM HOS OSS?

Vårt medlemskap är din nyckel till en bättre och enklare teknikvardag. Med Tekniknissarnas medlemskap får du tillgång till omfattande teknisk support, avtalshantering, ID-skydd, försäkringar och mycket mer. Vi arbetar för dig och din plånbok vilket betyder att vi endast tar ett arvode om vi lyckas sparar pengar på dina nuvarande avtal.

Kom ihåg att du sparar 20% genom att betala in på årsbasis istället för varje månad.

EN VINN-VINN SITUATION FÖR ALLA INBLANDADE

Vi kan endast ta ut ett arvode om vi lyckasspara dig pengar

Vi vet hur viktigt det är med en TeknikNisse i sitt liv, men vi vill inte bli ytterligare en utgift i ditt liv. Därför garanterar vi att vi endast kan ta betalt för vårt medlemskap OM vi lyckas spara dig pengar genom att förhandla om dina nuvarande avtal på BB, TV, mobiltelefoni & annat.

VI GARANTERAR DIG EN BESPARING

Kom ihåg att vi inte kan ta betalt om vi inte kan spara dig pengar först...

VÅRA MEDLEMSKAP & PRISER

BAS PAKETET

219:-/ månad

Baspaketet, som är särskilt framtaget för de som har en besparing på runt 3000 kr genom vår förhandlingstjänst.

För våra +55 kunder är priset för detta omfattande stödpaket endast 179.

5 Timmars Support kommande året

Optimering & Förhandling av dina nuvarande avtal.

Kommunikation och uppföljning hos dina leverantörer

Köpråd & Vägledning

Stöd vid reklamation & bedrägerifall.

PLUS PAKETET

299:- / månad

Pluspaketet har också ett ID-skydd och är för dem som lyckas åstadkomma besparingar runt 4000 kr genom vår förhandlingstjänst.

För våra +55 kunder är priset för detta omfattande stödpaket endast 249.

ID-Skydd

Kreditbevakning

Bevakning (Personnr, Kontokort, E-post, Vishing)

Assistans & Stöd vid Problem

BAS PAKETET

2300:-/ ÅR

Baspaketet, som är särskilt framtaget för de som har en besparing på över 3000 kr genom vår förhandlingstjänst, Vi erbjuder lättillgänglig och kompetent support inom alla våra serviceområden.

Har du fyllt +55 år betalar du bara 1900kr.

5 Timmars Support kommande året

Optimering & Förhandling av dina nuvarande avtal.

Kommunikation och uppföljning hos dina leverantörer

Köpråd & Vägledning

Stöd vid reklamation & bedrägerifall.

PLUS PAKETET

3100:- / ÅR

Pluspaketet har också ett ID-skydd och är för dem som lyckas åstadkomma besparingar runt 4000 kr genom vår förhandlingstjänst.

Har du fyllt +55 år betalar du bara 2900kr.

Bevakning (Personnr, Kontokort, E-post, Vishing)

Assistans & Stöd vid Problem

ETT UNIKT KONCEPT SOM SPARAR TID, PENGAR & ENERGI

Alla behöver en TeknikNisse i sitt liv...

Våra experter inom avtalsrätt och förhandlingsstrategier kommer att arbeta tätt med dig för att förstå dina behov, mål och budget. Vi kommer att ta fram en skräddarsydd förhandlingsstrategi som syftar till att säkerställa att du får de mest fördelaktiga villkoren och priserna från dina leverantörer.

VI TAR HAND OM ALLA JOBBIGA ÄRENDEN

AVSLUTA & REKLAMERA AVTAL MED VÅR HJÄLP

Vi tar också hand om hela processen med avslut av avtal. Vi granskar noga alla avtalsvillkor och ser till att de är fördelaktiga för dig och att det inte finns några dolda avgifter eller villkor som kan påverka dig negativt. Vi strävar efter att skydda dina intressen och se till att du är nöjd med de avtal du ingår.

Genom att använda vår tjänst förhandlingar och avslut kan du spara både tid och pengar. Våra erfarna förhandlare tar hand om allt det administrativa arbetet och ser till att du får de bästa möjliga resultaten. Du kan vara trygg i vetskapen om att du har en professionell partner som kämpar för ditt företags bästa intresse.

Vi erbjuder en rad tjänster inom teknisk support och hjälp, avtalsförhandlingar, ID-skydd och försäkring, köpråd och vägledning samt assistans vid reklamationer och administrativa problem.

Du kan kontakta oss via vår hemsida, e-post, eller genom att ringa vårt kundservice-nummer som finns angivet på vår webbplats.

Vår Guldlock-garanti innebär att om vi inte sparar dig pengar genom att förhandla om dina nuvarande avtal så tar vi inte betalt för den tid vi lagt ner för att hjälpa dig. Vi kan endast ta ut ett arvode om vi kan spara dig pengar efter våra kostnader.

"Ja, vår personliga tekniska support är skräddarsydd för att hjälpa dig med en mängd olika tekniska problem i ditt hem. Detta inkluderar felsökning och lösningar för problem med datorer, smartphones, surfplattor och smarta hem-enheter. Vårt team kan assistera med allt från att återställa en buggig router, förbättra Wi-Fi-täckning, till att installera och konfigurera ny hemteknik. Vi erbjuder även rådgivning för säker användning av internet och hjälper till med uppgraderingar av mjukvara och hårdvara. Oavsett om det är att få igång en trilskande skrivare eller att optimera ditt hemmakontor, våra experter är redo att erbjuda snabb och effektiv hjälp. Vår målsättning är att göra din vardagsteknik enkel och bekymmersfri, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig."

 
 
 
 

Vi granskar dina nuvarande avtal och förhandlar fram bättre villkor och priser med dina leverantörer, med målet att sänka dina kostnader.

  1.  

Vi hjälper till med hela processen vid reklamationer, från kontakt med leverantörer till administration och uppföljning, för att säkerställa att du får korrekt ersättning.

  1.  
  1.  

Vi erbjuder både direkt telefonsupport och möjligheten att boka in hembesök, beroende på problemets natur och dina personliga preferenser. Vi har endast hembesök runtomkring stockholm området just nu.

 

Error: Contact form not found.

Ring oss direkt

Enklaste sättet är att ringa eller skicka sms direkt på vår jour-telefon. Vi ringer upp dig om vi får missat samtal.

Mobil: 07600 82 823 // Växel: 010-147 4141
TV, INTERNET, DATOR, MOBIL & ANNAT

TEKNISK SUPPORT & HJÄLP

DU FÖRTJÄNAR DE BÄSTA PRISERNA FRÅN DIN LEVERANTÖR

AVTAL & FÖRHANDLING

FÅ SVERIGES FÖRSTA & BÄSTA ID-SKYDD MED KOMPENSATION

ID-SKYDD & FÖRSÄKRING

KVALIFICERADE KÖPRÅD FÖR DIN BUDGET & BEHOV

KÖPRÅD & VÄDLEDNING

Du behöver bara fylla i ett formulär så tar vi kontakt med dig omgående Du behöver bara fylla i ett formulär så tar vi kontakt med dig omgående