Skip links

Förhandling, Avslut & Reklamation

Genom att använda vår tjänst förhandlingar och avslut kan du spara både tid och pengar. Våra erfarna förhandlare tar hand om allt det administrativa arbetet och ser till att du får de bästa möjliga resultaten. Du kan vara trygg i vetskapen om att du har en professionell partner som kämpar för ditt bästa intresse.

VÅRA HUVUDTJÄNSTER

Vårt mål är att göra det enkelt för dig att få den hjälp och support du behöver. Vi löser eventuella problem du stöter på och ser till att du sparat tid, pengar & värdefull energi.
Är det något du vill veta om våra medlemskap och priser? Vi kan anpassa en lösning som passar dina behov.

FÖRHANDLINGAR

Våra experter inom avtalsrätt och förhandlingsstrategier kommer att arbeta tätt med dig för att förstå dina behov, mål och budget. Vi kommer att ta fram en skräddarsydd förhandlingsstrategi som syftar till att säkerställa att du får de mest fördelaktiga villkoren och priserna från dina leverantörer.

EXKLUSIV TJÄNST

KOLL PÅ DIN LEVERANTÖRS BÄSTA PRISER

Vårt team är experter inom förhandlingar och avtalshantering. Vi tar hand om all kommunikation åt dig, från att förhandla fram förmånliga villkor till att säkerställa att du får de bästa priserna från dina nuvarande leverantörer. Vår garanti innebär att vi inte kan ta betalt för vårt medlemskap om inte vi kan spara dig pengar.

AVSLUTA & REKLAMERA AVTAL

Vi tar också hand om hela processen med avslut av avtal. Vi granskar noga alla avtalsvillkor och ser till att de är fördelaktiga för dig och att det inte finns några dolda avgifter eller villkor som kan påverka dig negativt. Vi strävar efter att skydda dina intressen och se till att du är nöjd med de avtal du ingår.

123 thumbs up

VARFÖR BORDE DU ALLTID RÅDGÖRA MED OSS INNAN DU INGÅR I ETT AVTAL ELLER SKA KÖPA NYTT?

Att rådgöra med oss innan du tecknar nya avtal eller gör nya inköp är en klok strategi för flera viktiga skäl. För det första har vi expertis inom området och kan hjälpa dig att göra välgrundade beslut som är i linje med dina behov och budget. Genom att använda vår tjänst kan du undvika att hamna i kostsamma avtal eller köpa teknik som inte passar dig. Vi arbetar för dig som kund, inte för leverantörerna.

Hurjobbar vi?

Vi håller det ganska enkelt, vi börjar med att hjälpa dig med dina problem och förhandla fram bättre priser på dina nuvarande avtal så du får en garanterad besparing t.o.m. efter våra medlemspriser.

Sammarbetspartners

Våra samarbetspartners är nyckelfaktorer för vår framgång och kvalitetstjänster. Genom att etablera starka band med pålitliga samarbetspartners kan vi säkerställa att våra kunder får de bästa erbjudandena och den högsta servicenivån. En av våra viktiga samarbetspartners är MYSAFETY, som erbjuder det främsta ID-skyddet och omfattande försäkringar. Genom dessa partnerskap kan vi erbjuda unika och förmånliga tjänster, vilket stärker vår affärsmodell och möjliggör för oss att leverera pålitlig support och fördelaktiga avtal till våra kunder.

Medleskap hos oss innebär en garanterad besparing för dig.

TVEKA INTE - BLI MEDLEM IDAG

Kontakta oss idag för att få mer information om hur vår tjänst förhandlingar och avslut kan hjälpa dig att uppnå fördelaktiga avtal och optimera din verksamhet. Vi ser fram emot att få arbeta med dig och säkerställa att dina leverantörsavtal är till din fördel.