Skip links
Ofta Ställda Frågor

Kontakt & Hjälp Center

Har du några frågor ,funderingar eller behöver du hjälp?Vi finns här för dig. Kontakta oss när som helst, och vårt team kommer att vara redo att assistera dig. Lämna dina uppgifter eller ring oss redan nu.

Vi erbjuder en rad tjänster inom teknisk support och hjälp, avtalsförhandlingar, ID-skydd och försäkring, köpråd och vägledning samt assistans vid reklamationer och administrativa problem.

Vår Guldlock-garanti innebär att om vi inte sparar dig pengar genom att förhandla om dina nuvarande avtal så tar vi inte betalt för den tid vi lagt ner för att hjälpa dig. Vi kan endast ta ut ett arvode om vi kan spara dig pengar efter våra kostnader.

"Ja, vår personliga tekniska support är skräddarsydd för att hjälpa dig med en mängd olika tekniska problem i ditt hem. Detta inkluderar felsökning och lösningar för problem med datorer, smartphones, surfplattor och smarta hem-enheter. Vårt team kan assistera med allt från att återställa en buggig router, förbättra Wi-Fi-täckning, till att installera och konfigurera ny hemteknik. Vi erbjuder även rådgivning för säker användning av internet och hjälper till med uppgraderingar av mjukvara och hårdvara. Oavsett om det är att få igång en trilskande skrivare eller att optimera ditt hemmakontor, våra experter är redo att erbjuda snabb och effektiv hjälp. Vår målsättning är att göra din vardagsteknik enkel och bekymmersfri, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig."

 
 
 
 

Vi granskar dina nuvarande avtal och förhandlar fram bättre villkor och priser med dina leverantörer, med målet att sänka dina kostnader.

 1.  

Vi hjälper till med hela processen vid reklamationer, från kontakt med leverantörer till administration och uppföljning, för att säkerställa att du får korrekt ersättning.

 1.  
 1.  

Vi erbjuder både direkt telefonsupport och möjligheten att boka in hembesök, beroende på problemets natur och dina personliga preferenser. Vi har endast hembesök runtomkring stockholm området just nu.

 

  Skriv ett meddelande

  Kontakta gärna vårt supportteam för ytterligare hjälp genom att fylla i formuläret ovanför.

  Skicka en E-post

  du kan nå oss på hej@tekniknissarna.se

  hej@tekniknissarna.se

  Ring oss direkt

  Enklaste sättet är att ringa eller skicka sms direkt på vår jour-telefon. Vi ringer upp dig om vi får missat samtal.

  Mobil: 07600 82 823 // Växel: 010-147 4141