Skip links
TeknikNissarna - din guide i den digitala djungeln

Själva grundidén med Tekniknissarna är att ge stöd åt de som känner sig övergivna i dagens tekniksamhälle. Vi har själva känt oss så, och vi förstår att detta problem kan vara särskilt påtagligt för de som inte hänger med i den snabba utvecklingen i dagens digitala samhälle.

VI VILL ATT ALLA SKA KÄNNA SIG SOM EN VINNARE

— VD - Maryam Rad

Därför skapade vi Tekniknissarna

Vår vision är att hjälpa personer i vår egen åldersgrupp och liknande situationer att komma in i den digitala tidsåldern. Vi vill skapa en gemenskap där vi kan stödja varandra, dela kunskap och övervinna rädslan för teknik. Genom att bygga upp våra tekniska färdigheter kan vi stärka vårt självförtroende och hjälpa andra att känna sig mer bekväma i den moderna världen.

Vårt mål är att eliminera klyftan mellan teknikvärlden och dem som känner sig osäkra. Genom att göra tekniken tillgänglig och begriplig för alla skapar vi en inkluderande miljö där ingen behöver känna sig obekväm. Att övervinna teknikbarriärer är inte bara en personlig framgång utan också en positiv kraft för samhället.

HUR NÖJDA ÄR VÅRA KUNDER?

99% nöjda kunder

Så med hjälp av Tekniknissarna, låter vi inte tekniken stå i vägen för vår gemenskap. Istället ser vi den som en möjlighet att växa, lära och skapa starkare band mellan oss själva och det moderna samhället.

+240
MEDLEMMAR
99%
NÖJDA KUNDER
+800
FÖRHANDLADE AVTAL
1,2 milj
kronor besparat 2023
VÅRT TEAM

OM DU BEHÖVER HJÄLP

Maryam R

010-147 4141

maryam@tekniknissarna.se

Mattias R

08-502 75 775

mattias@tekniknissarna.se

Elias G

08-502 76 869

elias@tekniknissarna.se

Nick S

010-147 94 24

nick@tekniknissarna.se

Hampus A

0775 - 330 205

hampus@tekniknissarna.se

Dags att spara pengar, tid & energi.