Skip links
Kundreferenser & andra tankar

Delitar på att vi löser det. men varför?

Vårt dedikerade team av erfarna tekniker är redo att erbjuda expertis och support för en rad olika enheter och tjänster inom teknik, avtal och reklamation i olika former.

BIRGITTA K. 61år

Jag vill verkligen framföra mitt djupaste tack till Tekniknissarna för deras otroliga hjälp när jag hamnade i trubbel med ett avtal.

Jag hade olyckligtvis signerat ett avtal som jag egentligen inte ville ha och blev fast i 36 månaders betalning för något som inte gynnade mig alls. Till min lycka kom jag i kontakt med Tekniknissarna och de ställde upp för mig i denna knepiga situation. De tog tag i mitt ärende och kontaktade blufföretaget å mina vägnar. Jag var imponerad över deras engagemang och förmåga att förhandla för min skull. Tack vare Tekniknissarnas insatser blev mitt ärende löst och jag slapp betala mer än hälften av den ursprungliga kostnaden. Det kändes som en enorm lättnad att få den tyngden lyft från mina axlar. Jag är så tacksam för Tekniknissarnas hjälp och stöd. De visade en fantastisk kunskap inom avtalsrätt och förhandlingsstrategier och jag kunde känna mig trygg genom hela processen. Dessutom var de mycket professionella och höll mig informerad om framstegen.

CLAES - 71år

Jag kan inte nog rekommendera Tekniknissarna nog för deras fantastiska hjälp och expertis

Jag var tidigare fast i dyra avtal för mitt bredband och min mobiltelefoni och visste inte var jag skulle vända mig för att få bättre villkor. Men sedan hittade jag Tekniknissarna, och det var verkligen en vändning för mig. Deras team av förhandlingsexperter tog sig an mitt fall och jobbade hårt för att förhandla fram bättre avtal för mig. Resultatet var fantastiskt! Jag lyckades spara nästan 17 000 kronor på mina avtal för de kommande två åren, och det bara på bredband och mobiltelefoni. Deras kunskap och erfarenhet inom avtalsrätt och förhandlingsteknik imponerade verkligen på mig. De visste exakt vilka knappar de skulle trycka på för att få de bästa villkoren för mig. Dessutom gjorde de hela processen enkel och smidig för mig. Jag behövde inte oroa mig för något - de tog hand om allt och höll mig informerad under hela processen.